Logotype

Press­

releases

Rocker’s press­ releases and articles listed below. Prior to 8 October 2021 they are in Swedish only

Filter Rocker press­ releases and articles by year and type, or use the search function.

2021

29 Jun 2021, 09:15
Rocker och Swiftcourt utvecklar ny standard för den cirkulära ekonomin
Fintechbolaget Rocker och legal tech-företaget Swiftcourt har inlett en pilot för att utveckla en ny standard för hur morgondagens handel med begagnade varor ska bedrivas. Syftet är att förenkla för privatpersoner att handla säkert och tryggt direkt med varandra oavsett marknadsplats.
15 Jun 2021, 11:06
Rocker tar Apple Pay till sina kunder
Ett säkrare och tryggare sätt att betala med iPhone och Apple Watch
Bankutmanaren Rockers kunder får idag tillgång till Apple Pay. Apple Pay är ett tryggare och säkrare sätt att betala på som hjälper kunden att undvika att ge ifrån sig sitt betalkort till någon annan, röra vid fysiska knappar eller byta kontanter – och använder fördelarna med iPhone för att skydda varje ensk…
25 May 2021, 08:30
Rocker och Bussgods i samarbete om betalningar
Rocker och Bussgods har tecknat avtal om samarbete för trygga och flexibla betalningar för frakttjänster och varor som fraktas med Bussgods. Privatpersoner som handlar direkt med varandra och fraktar med Bussgods ges tillgång till samma betallösningar som i e-handeln. Det förbättrar förutsättningarna för konsumenter att handla begagnat och stödjer den cirkulära ekonomin i Sveri…
4 May 2021, 10:43
Nu kan du betala med kort när du handlar på Blocket
Köpare på Blocket har nu möjlighet att betala med kort när de handlar varor på Blocket, lika bra betallösningar som i den vanliga e-handeln. Betalmetoden introduceras på Blocket av Rocker genom tjänsten Blocketpaketet.
Load more

Subscribe

Never miss an update

Read our latest press­ releases, and subscribe to get them delivered straight to your inbox. Select one or more options.

Choose language

Choose type

Thank you. You will get an e-mail message to activate your subscription.